Blogit
Blogit kirjoittajalta Juha Hynynen Näytä kaikki blogitBloggaajat
Kaikki
Laura Vargas (10)
Pentti Sydänmaanlakka (30)
Susanna Rahkamo (14)
Marita Hänninen (7)
David Goddard (5)
Mauno Tirkkonen (7)
Juha Hynynen (11)
Abdi Jama (2)
Miko Pietilä (1)
Aarne Kiviniemi (3)
Pekka Jääskö (1)
Raimo Kekkonen (1)
Juha Martikainen (4)
Henri Karjula (1)
Eeva Tikkanen (1)
06.02.2019
Olen ollut viime keväästä alkaen mukana Pertecin ja Jyväskylän yliopiston yhteisessä hankkeessa kehittämässä Jyväskylän yliopiston johtamiskulttuuria, pelisääntöjä ja käytäntöjä. Valmennusohjelman kunnianhimoisena tavoitteena on rakentaa yliopistosta yhdessä sen johtoryhmien kanssa ja niiden viitoittamana Suomen parhaiten johdettu yliopisto
Whenever we at Pertec ask our clients the most challenging leadership situations that people are facing in their daily managerial activities, leading efficiently teams assembled by members from different generations typically always pops up at the top.
Kuluneen kesän yksi puheenaiheista eri medioissa – niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin – on ollut Tekoäly. Aiheesta on avauduttu puolesta ja vastaan: jotkut ovat nähneet tekoälyn ihmiskunnan pelastuksena ja kauan kaivattuna ratkaisuna sen moniin ongelmiin ja haasteisiin; toiset taas ovat maalailleet uhkakuvia maanpäällisen vallan omiin käsiinsä kahmivista roboteista ja valloilleen ryöstäytyvän tekoälyn myötä tapahtuvasta tuhosta.
When ever I nowadays ask managers in small, medium and large companies anywhere in the world about their most relevant daily leadership challenges, the virtual – or remote – leadership challenge always comes out as one of the top five mentions.
Year 2016 is already almost behind us and it is time to unwind a bit for the holiday break.
I have been recently fortunate to facilitate the annual strategy discussions of a few internationally oriented companies. Some of them are large, some small but all great companies. The script & flow of the events has followed the mountain climbing paradigm:
Olemme Pertec’illä viime aikoina pohtineet älykkään johtamisen valmennuksiimme liittyen eLearning’in – verkko-oppimisen – kytkemistä tiiviimmin ja laajemmin osaksi valmennusohjelmiamme.
Kulunut syksy on ollut Suomessa harvinaisen vilkas liittyen organisaatioiden johtamisesta julkisuudessa jaettuihin näkemyksiin ja aiheesta julkaistuihin kotimaisiin kirjoihin.
Slush 2014 –tapahtuma on keräämässä taas kuluvan marraskuun kolmannella viikolla Suomeen – tällä kertaa peräti Helsingin Messukeskukseen – tuhatmäärin startup- ja kasvuyritysväkeä maailman kaikilta kolkilta. Slush on vasta kuuden olemassaolovuotensa aikana muotoutunut yhdeksi maailman suurimmaksi ja arvostetuimmaksi alan tapahtumaksi ja kasvanut muutaman sadan hengen osallistujakunnasta yli 10.000 osallistujan “herätysjuhlaksi”.
Vuoden 2013 talouselämän negatiivisuuden ikeessä olemme myös päässeet hämmästelemään yritysmaailman uutisia henkeäsalpaavista menestys- ja kasvutarinoista – vieläpä suomalaisista sellaisista. Tarinat ovat lähes poikkeuksetta edustaneet yrityksiä, joiden innovaatiot ja luovuus eivät ole rajoittuneet pelkästään tuotteisiin ja palveluihin vaan mitä suurimmassa määrin myös niiden ympärillä oleviin liiketoiminta- ja ansainta- malleihin. Nämä taas ovat mahdollistuneet kaikkialle vyöryneen digitaalitalouden myötä.
Lisää blogeja luettavissa... Näytä kaikki blogit